Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en finurlig sak som kallas upphovsrätt. Alltså kopiera/sno inte andras verk och låtsas att det är ditt . Jag vill bara upplysa er om detta!


Hemkallelse

Idag existerar du inte,
men du finns hos mig.
Ett återkommande hjärnspöke,
av hur du en gång var, letar sig in i mina tankar, mitt sinne, min själ.
Något karvar i hjärtat - förtär - river upp gamla sår som läker - långsamt sakta
Varför finns du inte hos mig i vanlig köttslig form?
Du dansar endast runt i minnet o ler svagt, precis som jag minns, sista gången du var hos mig.
Innan du hittade vägen hem - igen
...
till slut.




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-15 19:15



Bookmark and Share


  Coinriocht
Känner igen känslorna. Du skriver vackert och sorgset på samma gång. Man tar till sig
2011-09-26

  Let it go VIP
den karvar ont och vackert i mitt hjärta
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP