Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Översättning från ryska till svenska av Alice Samoilova


Rummet fylls med värme

Rummet fylls med värme
Och tränger ut musiken.
Du sitter med vinet och stirrar in i elden,
Och lagom tills tredje glaset fylls hör du
Att rummet åter fylls med toner.

2009

Översättning av Alice Samoilova




Bunden vers av Helena Tomasson
Läst 559 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-15 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helena Tomasson
Helena Tomasson