Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det tomma rummet

så är tystnaden påtaglig eftersom det inte finns någonting där
Och ingenting kan heller existera där
Så med all säkerhet så är det nog bara ett endaste stort svart hål
Och den som nu bara råkar att sugas in i detta så mörka tomma rum, lär bara ha fått hurra på sin sista skål
För den som bara sugs in där, lär bara försvinna som i tomma intet
såvitt jag förstår
Och det utan ett endaste spår
Och då endast den påtagliga tystnaden åter igen råder i det tomma rummet...

Ken Cassel
15/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-15 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel