Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och fantasin färdas längs landsvägar mot nya hem

 

det bor en blockering

i rörelserna

då de inte är fria

 

för min förort

fängslar mig nu

inom mina egna

 

trygga kvadratmetrar

mot det hårda

bara minutrar bort

 

och jag kan inte sluta längta

 

landet utanför mina fönster

ett vatten att ro i,

landsvägar, en gammal moped

 

ett helt nytt kapitel framtid




Fri vers av molly crayons
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-16 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons