Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Planen



- Ursäkta, planerar du att använda papperskorgen?

- Jag planerar inte sådant.

- Bra, då söker jag där.

- Söker vad?

- Bortkastat.

- Jaha?

- Ja, jag finns nog här bland allt annat skräp.

- Är det din plan? Att söka i papperskorgar?

- Nä, jag planerar inte heller sådant.
    Vet dock inte om jag kommer att finna mig,
    i sökandet efter annat.

- Nä, det hade nog inte heller jag funnit mig i...






Övriga genrer av alfa VIP
Läst 392 gånger
Publicerad 2006-01-09 01:01



Bookmark and Share


  Christer VIP
helskön...verkligen. Tåls att läsas om ett par gånger.
2006-01-09

  JR
Alltid kul att läsa det du skriver. Mr kreativitet 2006...
2006-01-09
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén