Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör inte riktigt hemma här


ett white-trash fetto
och en rasistkärring

sitter och beklagar sig
över araben som
snackar i mobil
på tunnelbanan

två fjortisbrudar
som kallar varann
för bror
och diskuterar
sina naglars
nyanser

en alkisgubbe
som stinker svett

ett gäng studenter
som snackar porr

4 mastodonta ordningsvakter
som gör en så kallad
trygghetskontroll
häller ut studenternas
folköl
och sliter ner
deras fötter från sätena

en hund med damp
som skäller
åt en gråtande bebis

och en tomflaska som rullar
mellan en sönderriven metro
och en kladdig kaffefläck

en rullstolsbunden pensionär
som dreglar
och kanske har levt
lite väl för länge

reklam
reklam
och åter reklam

en knegare som
utmattad snarkar

och
och där i mitten
sitter jag



och passar
inte
riktigt

in













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-16 19:44



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härliga tankar i stunden..om att inte passa in..
j.... så bra...
2011-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP