Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen "förlåt" skulle inte räcka

Tusen "förlåt" skulle inte ens räcka till hälften av de saker du gjort mot mig

Du har förändrats, enligt alla andra

Men jag ser igenom dig

Jag vet hur du är

För det du gjort mot mig har satt sig som djupa sår i min själ

Som tyvärr aldrig kommer att läka

För att inte tala om vilka minnen jag har

Som aldrig kommer lämna mig ifred





Fri vers av ErikaRoos
Läst 378 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-16 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ErikaRoos
ErikaRoos