Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en finurlig sak som kallas upphovsrätt. Alltså kopiera/sno inte andras verk och låtsas att det är ditt . Jag vill bara upplysa er om detta!


Att Leva

Vassa grässtrån under fötterna.
Syrlig morgonstund.
Drömde att jag flög.
Störtdykning ner bland träden.
Ont i foten, knastrande stenar under fötterna.
Hårt underlag och rosiga kinder.
Skrattande barn.
Förbiseglande moln,
högt uppe i skyn.
Prästkragar på rad niger i solnedgången.
Du blundar,
jag tittar på dig.
Vi ler i kapp.
Alla blir vi vinnare,
när natten gör sig påmind.
Ännu en gång till drömmens landskap,
styrde jag min kos.
Nya dagar gror igen,
i det eviga kretslopp som är livet.







Copyright © 2011




Fri vers av Celticgirl VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-17 00:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker dikt som tar en tillbaka i tiden.
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP