Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din stora stora kärlek


ser på dig

oceaner
av flytande guld

jag förgås

du är
mina skira skira drömmars
åstundan

håller tillbaka
din mäktiga kärlek
till mig

ett bräckligt kärl


anpassar dig
väntar
möter där jag finns

tvättar mina fötter
i oändlig hängivelse
och evigheters längtan

i din blick


blir jag




Fri vers av rebecca d
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-01-09 08:07



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Den eviga kärleken , så pietetsfullt beskriven, så värmande vacker! Tack för att du delar med dig av orden och tankarna!
2006-01-11

    ej medlem längre
Jaadu, den var verkligen vacker...

du är
mina skira skira drömmars
åstundan

2006-01-10

  Missi VIP
oceaner
av flytande guld

du kan formulera dig så härligt, ditte
2006-01-09

  Rachel Roth
i din blick blir jag...
avslutar dessa
hängivna rader

vad ryms inte
inom en människa?

från brinnande
helvete till det
mest sublima

förunderligt är allt
2006-01-09

    Bodil Sandberg
Bejakar kärleken.. mäktig
2006-01-09

  Propella
"i din blick
blir jag"

det är så vackert att jag glömmer bort att andas.
2006-01-09
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d