Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löftet

Vad lovade livet
oss egentligen

inget

Ändå har vi
så höga
förväntningar på det

Livet ger inga löften

©Ann Nehlin




Fri vers av ADI Nehlin
Läst 517 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-09-17 18:38



Bookmark and Share


  karenina VIP
bättre att försöka hålla sig till ett endaste löfte - att vara sann mot sig själv
2011-09-18

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Rader med insikt och klokskap. =) Mycket bra. =)
2011-09-18

    ej medlem längre
Så sant ! Inga löften är givna vad vi vet..!
2011-09-17

  Göran Gustafsson VIP
"God, give us grace to accept with serenity the things that cannot be changed, courage to change the things that should be changed, and the wisdom to distinguish the one from the other."
(Reinhold Niebuhr 1892-1971). Hälsningar GG
2011-09-17

  Ninananonia VIP
Berörande..
ibland kan det kännas just så..
2011-09-17

    AA VIP
Det ligger en del i den här texten. Bra.
2011-09-17

  Larz Gustafsson VIP
Han som är Livet ger löften. Som Han håller.
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

ADI Nehlin