(mamma -)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(mamma -)




löfte



om jag blir stor ska jag bli hälsovådlig
aldrig lätt och överskådlig





Fri vers (Modernistisk dikt) av Psykhe128
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-18 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Psykhe128
Psykhe128