Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Vän

Slagen jag tar emot
Du slår och slår
jag håller om dig sedan
för jag vet att du är stark
och att du kommer överleva
fortsätt slå och slå
jag litar på dig
min vän




Fri vers av Xan
Läst 352 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-18 14:45



Bookmark and Share


  filicia
tack
fina alex
tack.
2011-09-23

  cilax VIP
Det är något väldigt bra i dikten. Något som berör. Ungefär som att säga jag förlåter dig för mitt svek
2011-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Xan
Xan