Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En krystning i mörkret

Jag vill inte vakta det här
Jag vill bara dit alla andra är
Jag och dom, dom som jag
Varför ska allting vara så osynligt
Varför har ni tagit ner alla skyltar
Jag vill inte gå vilse

Men ni kanske skrattar och säger, att jag redan har börjat
att jag nästan kanske är där
Eller så är jag ett skämt
en krystning i mörkret




Fri vers av Xan
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-31 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xan
Xan