Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mossa bredvid denna text. Ett minne blot


Gravsten

Xandroz / Xan
* 2011-08-09
+ 2022-14-10

Din smärta är nu över
Vila i frid




Fri vers av Xan
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-14 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xan
Xan