Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uddar av snökristaller

Träden avlövas
Nakna stammar inväntar kylan
Livet flyr undan vakentimman
Söker tröst hos rötter
förbereder sig för vintervila




Fri vers av Feminaz
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-18 15:20



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
fin
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz