Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillsam längtan som pockar ...




Om du vore här ...

Om du vore här hos mig
när jag vaknar
skulle jag se till
att du intet hellre vill

än att få vakna
nära tätt intill
mig
som saknar
och älskar dig




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-09-18 20:45



Bookmark and Share


  Amari
En text som känns och värmer lilla hjärtat! Fint! Vackert! Ler.
2015-10-02

  Anna*
Varmt och vackert!
2011-09-21

  Roula O
så innerlig vacker och enkel, gillas!
2011-09-20

  ia VIP
så vacker
så enkel
så innerlig...
2011-09-20

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fint beskriven saknad. =)
2011-09-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
klar o skön, i stil som känsla
2011-09-19

  Songbird VIP
Så, längtans vacker..saknad. :)
2011-09-18

  Ninananonia VIP
En vacker längtan.. efter henne.. :)
2011-09-18

  erkki
En varm, skön och innerlig kärleksdikt. Fint!
2011-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP