Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppna din dörr

vi svälter tittar på varandra anfådda
går stolt i våra vinterkappor
bär kemiska dofter
möter ett döende land bland pappersdrakar
lyssnar efter fräscha lögner
med överlägsna visoner om ensamma toner
någonstans inuti någonting finns det ett rus
en storhet vem vet vad som står ivägen för
våra liv men jag designar min framtid på film i rymden
tystnaden talar hemlighetsfullt
allt
allt
Göteborg, Västergörland, Sverige
Göteborg, Västergötland, Sverige
över Nordiskahavet
och jag är ett geni ett geni
jag tror på Gud
och jag tror att Gud tror på Kalle
han är jag han är jag han är jag
vi svälter tittar på varandra anfådda
går stolt i våra vinterkappor
bär kemiska dofter
möter ett döende land bland pappersdrakar
lyssnar efter fräscha lögner
med överlägsna visioner om ensamma toner
sjunger vårt rums sång med en spindelnäts nyckelharpa
livet finns runt oss och i oss
ett svar från Thomas diLeva raring
öppna dörren för vintern
låt vintern komma in
låt vinterns bleka solstrålar nudda dig
släpp in vintern
släpp in vintern
släpp in vintern




Fri vers av friktion
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-18 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

friktion
friktion