Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den handlar om dig

Det finns ingen sorg för att du är borta, jag beskriver det bara som att det är konstigt att inte längre prata med dig.
Det finns tid till andra nu. Tid att prata och umgås med vänner och systrar, tid att göra det jag själv vill, för att jag vill göra det.
Jag älskade dig då, jag älskar dig nu.
Skillnaden är att jag älskar dig på avstånd och vill ha det så. Inte längre dela allt med dig, lappa ihop mitt liv själv.
Nu är jag fri. Då var vi ett enda trassel. Utan någon ända.
Vägen ut var klippa av alla band.




Fri vers av Nitwitoddment
Läst 228 gånger
Publicerad 2011-09-18 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment