Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vore det natt



Du böjde dig ner
över mig

och dina händer
slöt sig ömt

som en skål
för mina rodnande
kinder
att vila i

Väl där
fann du lätt
mina halvslutna
läppar

som fruktiga
halvor
darrande
av dig

Och du lät dig
väl smaka
och länge
av mig

Sen såg du
mig igen

och dina ögon
var som
berusade
av mig

av oss

Häftigt
slöt vi oss
i varandra

att snart öppna oss
helt
för varandra
igen

glömska
av dagen
som vore det
natt.




Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-09-19 10:53



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Saknar ord.....du är en kärleksgudinna, en kärleksprofet!...finns så mycket sensualism och känsla även i denna vackra dikt...mjuka rader skriftade av någon (läs=du) som vet vad sann kärlek är:-))
2011-10-14

  Ninananonia VIP
Sensuellt och känslosamt vackert...
2011-09-25

  Linda CH VIP
Sensuellt vackert och ömt!
2011-09-20

  Kjell A. H Lundin
Såsom jag älskar min fru!
Du skriver som om det var jag..
Jisses vad starkt!!

Varm hälsning
Kjell
2011-09-20

    ej medlem längre
Magiskt sensuellt . . .
2011-09-20

  stella
I just love it! Fruktiga halvor, så läskande...
2011-09-20

  pixter
utsökt sinnligt...
2011-09-19

  Lavinia Röd
Innerlig närvaro, underbart!
2011-09-19

  kirsti ylinikka VIP
Vackert!
2011-09-19

  Anna*
Mycket vackert beskrivet! Applåderar
2011-09-19

    ej medlem längre
Sköna rader..
2011-09-19

    ej medlem längre
Dag eller natt = kärlek
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP