Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu önskar jag att du tar mig upp i din famn....


Att ge upp allt eller att leva!

Blodet rann i mängd nerför hennes ögon hon kunde knappt se
något då hon famlade i mörkret.
Hon föll ihop och blev medvetslös, personal som upptäckte
henne larmade direkt.. Hon for snabbt iväg längre norrut
med en helikopter..Det var fara för hennes liv men hon visste inget då,
hon hade somnat in djupt och länge...Efter vak 24 timmar om dygnet efter
en vecka så vaknade hon upp igen.. Hon såg nu livet med nya ögon,ett ljus
kunde nu ses från hennes blå ögon. Hon hälsade glatt på alla som såg med oro på henne. Hon hade kunnat dö tänkte dem..Men ljuset i hennes ögon vittnar om att om hon lämnat in så hade det varit till en skön underbar värld...




Fri vers av marie-helene
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-19 19:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2011-09-25

  Fånga dagen
Den var mycket stark smärtsam känns in i märgen bra fångade ord i en svår stund i livet
kram Anna-Karin
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene