Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Erik <3


Du är min en i mängden och så ska det förbli

Vill aldrig glömma
Dina kyssar på morgonen
Andedräkten mot halsen
En varm arm runt min midja
Läppar som halvt sover
Varma av en natts drömmande
Hungriga efter en natts sömn

Vill aldrig glömma
Känslan av din hud under min händer
Formen av din rygg
I mörkret
En trygg syn när jag vaknar om natten
En varm famn när jag fryser
Och vid dem tillfällen jag låtsas Också

Vill aldrig glömma
Synen av dig väntandes på stationen
Omedveten Är du den som stannar mitt hjärta
Omedveten en i Mängden
Bara inte som andra tolkar det
En enda i mängden jag älskar




Fri vers av Fenomena
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-19 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena