Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en finurlig sak som kallas upphovsrätt. Alltså kopiera/sno inte andras verk och låtsas att det är ditt . Jag vill bara upplysa er om detta!


Förälskelse

En känsla uppfyller mitt hjärta,
en ny och outforskad värld.
Ett rum som ej tidigare besökts,
som inger en trygghet jag hittills aldrig känt.
Ett rum som utan förklaring,
funnit sin boning i mitt hjärtas inre vrå.















Copyright © 2011




Fri vers av Celticgirl VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-20 00:02



Bookmark and Share


  Let it go VIP
låter som ett hjärta som hittat hem, grattis!
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP