Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snökristaller dansar tyst i natten

 

Hösten blåser kall
och virvlar runt
med
vilsen skrimrande
blåvinge

~~*~~

bland glödande löv
och klolika
grenar

~~*~~

regnets tårar
över
fönsterrutan

~~*~~

verklighetens strimmor
utanför

~~*~~

drömmar
och vackra minnen
bleknar 

~~*~~

i snö och is
med norrskenet
ovanför

~~*~~

mjukt vilar snötäcket
över vårens
knoppar

~~*~~

stjärnorna gnistrar
och glittrar
i
snökristallerna

~~*~~

som viskar tyst
sina löften
till 
månen

***




Fri vers av Stjärnöga
Läst 538 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-09-20 00:46



Bookmark and Share


  Zelogath
Vackert med dansande snökristaller
Och bildspelen på himmelen
Kallat Norrsken
Naturens underverk
Får även oss att dansa
Fint!
2011-10-05

  Anna*
Glittrande, skirt och vackert!
2011-09-25

  aol
underbart skaldat
2011-09-23

  Valdemar Anders
Den var fin. Gillar den verkligen!!
2011-09-21

    Birgersdotter VIP
Så vackert
2011-09-20

  Ninananonia VIP
Vackert... dessa snökristaller
2011-09-20

    ej medlem längre
Mycket vackert !
2011-09-20

  Johan Bergstjärna VIP
Lite tidigt med vinter i september, men fin dikt!
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga