Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11:09.The Incredible Power of Våra Five Sinnen




Jag skulle verkligen vilja tro mina ögon. Jag skulle
vilja tro mina öron. Ja tro alla mina sinnens

fulla kraft. Men allting är på låtsas bara.
Hos den som tvingas vistas - oavbrutet

inom sin egen hud.




Fri vers av ulf olsson
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-20 11:10



Bookmark and Share


  aol
bara så sant, verkligen
2011-11-25

  Gunnar Hilén VIP
Storgillar !
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson