Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
någon annans fick mig att förstå att det inte är svart eller vitt


kärleksdöd

Jag väntar på något från dig
ett litet ögonblick för varje dag
En glimt av ditt inre
för jag vet att du är av kärleksslag

men jag är fast och får inte ta kontakt
,men tack snälla för det verkar som
du finner små medel för att greppa tag om
och slita åt dig min uppmärksamhet ändå

Kärleksspröd och otrosbröd
jag rinner över kanten och jag målar din minnesduk
visst skulle jag kunna sluta nu
men du ger mig penslar och jag är älskarsjuk

Svårighet att falla i älskande anda
,du talade om det, och om virvlande
dikter du skulle kunna ge -om du bara älskade-
Så faller du på knä igen och lägger mig ned

Så snuddar du vid mina ben, vid mina lår
dock tusen mil borta och utestängd från mitt hem
Våra vener bildar kärleksflöd och våra hjärtan
är ständigt på väg

Säkert skulle jag kunna sluta nu
men jag har gjort mig till din lockelseslav
och alla mina sinnesvrår är som vatten för dina fingrar
Du vet, jag smider äkta ögonglans, men lyder







Fri vers av volatile
Läst 497 gånger
Publicerad 2006-01-11 10:44



Bookmark and Share


  vega lando
shhiiiiiit!!!
jag bugar och slänger keppsen!

dte absolut bästa jag läst från dig!!!!
favoritrad:
"Kärleksspröd och otrosbröd
jag rinner över kanten och jag målar din minnesduk
visst skulle jag kunna sluta nu
men du ger mig penslar och jag är älskarsjuk"

någon gång skriver vi alla in oss i historien.
här är ett helt otroligt lysande bidrag!!!!
du är så duktig
2006-01-11
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile