Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din skönhet


Jag tillber din skönhet,
dess djupa dramatiska gåtfullhet,
dess outrannsakliga mörker
och dess outgrundliga hemlighet
som måste trotsa allt mänskligt förstånd
med sin ogripbarhets oantastlighet.
Att jag dig älskar är för litet sagt,
att jag dyrkar dig är ej till fyllest,
men det att du dock är min vän är min salighet
som jag helst icke vill dela med någon,
ty du ensam är min fullkomlighet.
Mer kan ej sägas, ty ord är ej nog,
ty din gåta är till för att ej kunna tydas,
din tidlöshets skönhet är allt och ej nog.




Fri vers av Aurelio
Läst 464 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-21 14:30



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Lidelsefullt glödande känslor!
2011-09-21

  walborg
Passionspoesi som lyfter.
2011-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio