Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att eller inte

i samma stund du välkomnar mörkret in i ditt rum
tar av dig dina sista kläder
vänder över mig på rygg
och jag inte längre kan urskilja dina ansiktsdrag
upphör du att vara mannen jag kanske älskar
och blir istället en ansiktslös kropp
som trycker kuken längre och längre ner i min hals
tillsammans med det sista som finns kvar av min dignitet

och jag upphör att vara tjejen du kanske vill något mer med
och blir istället ett hål
som du knullar utan spår av känslor

och medan mitt huvud dunkar mot sängens sida
och dina fingrar våldsamt rufsar om mitt hår
tänker jag att alla män är djur
även de man minst anar




Fri vers av Röda Sam
Läst 433 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-09-21 01:04



Bookmark and Share


  AUDACITY
Jag lämnade ett misshandelsförhållande i våras, han dömdes. Många av oss kvinnor låter män göra hemska saker med oss i sökandet efter kärleken och oss själva och vi lägger ofta skulden på oss själva när vi blir utnyttjade. Du är inte ensam. Tack för att du bryter tystnaden och vägrar bära deras skuld och skam. Starkt och välformulerat! /kram
2011-11-25

  AUDACITY
http://www.youtube.com/watch?v=bU1NDqZNQHQ

2011-11-25

  AUDACITY
http://www.youtube.com/watch?v=gtMUQbnT_Lo

2011-11-25

  Emelie Skoog
jag kan inte göra mer än att applådera!
fenomenalt är en underdrift.
2011-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Röda Sam
Röda Sam