Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor som nu sakta flyter upp till ytan, och som bara blir fler och fler......


Stormen inuti mitt hjärta

Det är en stor storm inuti mitt hjärta.
Starka känslostormar bubblar upp till ytan.
Bredvid mig går du, på millängds avstånd.
Du skulle bara veta, vad som pågår inuti mig.

Jag vågar inte visa vad jag känner inför dig.
När stormen så småningom sakta avtar, och
som lugnet efter stormen blir jag ensam kvar.
Lämnad åt blotta tanken, på dig.

Du märker inte att jag ler mot dig.
Du märker inte att jag finns framför dig.
Hur ska du mig kunna se….när stormen,
så stor har lagt ett tjockt lager av dimma efter sig?

09/1 – 06




Fri vers av Ariel_the_angel
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-01-09 15:23



Bookmark and Share


  Missi VIP
den var bra formulerad, den här. dock tycker jag att slutet kunde varit annorlunda. den slutade lite för plötsligt...om du förstår vad jag menar.
påminner lite om min dikt Känslo-orkan, fast din är längre.
bra jobbat!
2006-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Ariel_the_angel
Ariel_the_angel