Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En halvvaken 24-timmarssjäl

Det är kväll
i min 24timmars-själ
Mörkret tränger sig på

Det är vid den här tiden på dygnet
som alla sluter sina ögon
och blundar

Vill ni se på månen, barn?
Den visas i HD nu
men ni måste ju blunda...

Människorasen är utvecklad
för att tänka i svart
och kämpa i regn

Träden
Inte ens träden är lyckliga
men de visas i HD om en timme

Det är natt
i min 24timmars-själ
och ingen kan hindra mig
från att dansa

Hjärtan slår
Ni är människor,
fastbundna vid en tortyrstol

Öppna era blodsprängda ögon
för att dansa
er första och sista dans




Fri vers (Modernistisk dikt) av RD_
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-21 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RD_