Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förstår det inte själv.




Du borde inte kunna vara vacker efter allt du gått igenom

Du förstår inte.

När ditt sköra glashjärta krossats tusen gånger om, vägrar du fortfarande att förstå.

Världen är inte anpassad för Oss Naiva eller Oss Våghalsiga eller Oss Fega;

jag inser det mer än du, men mindre än den du var förut.

                   Jag vill vara den vars axel du snorar ner med krossade kärleksdrömmar.

                             vara den som ställer upp trots risken för knivhugg i ryggen.

Du förstår inte hur rädd jag är.

 

Inte heller förstår du när du rycker på axlarna och säger "äh, provade att röka på i helgen".

Borde jag inte börja gråta av sådant? Sätta mig ner i protest

                   vägra fortsätta promenera med din hand i min?

                                 ta det där slutgiltiga steget åt sidan?

               falla ner på knä och be dig att snällasnällasnälla, ditt leende har förmågan att manipulera människor till lycka och din svaghet är min styrka och utan dig vet jag inte vem jag är, kasta inte bort ditt liv.

men nej, du förstår inte. Du vill prova ALLT, medan jag står på farstukvisten och stampar nervöst. Människors fingertoppar har försvunnit för mindre saker än marijuana.

 

Därför står jag där och tittar på, älskar dig på avstånd och kupar händerna runt Din Historia. Det gör ont ända in i benmärgen; att veta vem du är och älska dig oavsett.

Jag undrar om du någonsin kommer att förstå.




Fri vers av RD_
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-07 00:49



Bookmark and Share


  Coldasice VIP
Ärligt och starkt, väldigt bra skrivet!
2012-06-07
  > Nästa text
< Föregående

RD_