Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även pensionerade ballerinor kan dansa

Jag vill dirigera orden

trots att orden nuförtiden haltar fram med rullator

snarare än dansar älvlik balett.

 

Mina fingrar är blåskiftande;

trevande och iskalla mot värmande bokstavstangenter,

de snubblar över hypokondrisk reumatism.

 

Långsamt värms vi upp,

ballerinorna grimaserar, sträcker ut sina graciösa svanhalsar

och jag återupptäcker långsamt förtjusningen.




Fri vers av RD_
Läst 408 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-10 14:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken underbart fin dikt!!
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

RD_