Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

‎22:58. Death By Dead Water




Jag skulle vilja sitta vid en sjö.

Jag skulle vilja sitta vid en död sjö och tänka.

Sitta och tänka helt obekymrat på allt det glömda.

På det som är mörkast och vassast.

Jag får önska mig det - det sittandet och tänkandet

för jag är vuxen nu och får egna pengar av staten.




Fri vers av ulf olsson
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-21 23:05



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
skulle man få våga sig på en psykoanalytisk tolkning av denna till synes svartnatta skildring av önskemål. Död mamma..äntligen död...göra barnet bekymmersfritt...låta det få vara ifred med sina drömmar och grusade förhoppningar...bara få tänka på det utan känslan av att samtidigt behöva tänka på en krävande...penninggivande/kontrollerande svår mamma...ursäkta nu om det blev alldeles uppåt väggarna galet...jag känner ju starkt med detta och kan också identifiera mig...risken finns ju alltisd att för ÖVER-identifikation...att det blir min sak jag tolkar....
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson