Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STORM


Dramatiken tätnar
konstig stämning
löven är stilla
himlen djupt blågrå
nästan svart.

Blå himmel i väst
vänder huvudet
tvåhundra gon
mörker mörker
alla springer nästan hukandes.

Snart exploderar det
i åska och storm
men ännu söker vi försoning
som inför domedagen.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-22 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar