Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis så



Det finns inget som styr oss

vi väljer själva





Precis så som vi väljer att se

eller om vi inte har kraften

inte äger förmågan

förmågan att se





Det finns inget som kan tas ifrån oss

bara vi läker oss inifrån





Precis så som vi väljer att känna

eller om vi inte förmår

inte tillägnats förmågan

förmågan att känna





Det finns inget som kan tas ifrån oss

bara vi vågar





Precis så som vi väljer att orka

eller om vi inte tror

inte begåvats med insikten

insikten att förstå





Det finns inget som kan tas ifrån oss

bara vi litar på vår egen förmåga





Vi har allt

allt som vi behöver

för att fortsätta







Bunden vers av Marlene Anna Linnéa
Läst 603 gånger
Publicerad 2011-09-22 21:13



Bookmark and Share


  Nordlys
Det här är för mig en riktig tänkar text! Inte ett varv utan gång på gång på gång!
2011-09-24

    Mejja
Så vackert, så sant.
Tack!
2011-09-23

  Dan Linder
Bravo!
2011-09-23

  Johan Bergstjärna VIP
Vist bra diktat
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Marlene Anna Linnéa
Marlene Anna Linnéa