Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggbilder





jag vill vara där
du är




finner ofta bara känslor
där orden skulle funnits




det känns som om mitt leende
säger allt
allt det där jag menar









jag vet att du
skräms
utav närhet
nej, utav ärlighet





det är okej
det är okej att inte
erkänna sitt inre
sin kärna
en viss tid

om man räds


det är okej







vi når dit nu
vi har alltid nått dit
vi vill




bara vi kunde tro












men jag ljuger
för mig själv
ljuger om att det bara kan bli bättre
egentligen vet jag bättre
men jag vet fler
fler som inte orkar leva
i sanningen








vi växer inte utav att gömma oss
bakom varandra
bakom varandras svagheter ser vi ej
styrkan









Fri vers av Marlene Anna Linnéa
Läst 839 gånger
Publicerad 2011-11-04 08:04



Bookmark and Share


  Robert W
jag tycker om den här.
fint marlene.
särskilt sista stycket.
2011-11-07

  Larz Gustafsson VIP
Att människor skräms av sanning och ärlighet säger en hel del om deras inre beskaffenhet.
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Marlene Anna Linnéa
Marlene Anna Linnéa