Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns ett sätt att nå överallt du vet det


De lyssnade inte








tystnaden
den skrämmer många







men bubblande skratt och
djupa blickar
dessa avslöjar att du finns
där inne







blottar din kraft i upplevelser
din styrka i att se
skarpa nyanser









det finns magnetism i många stunder
så mycket längtan efter
något







många vet ej att de längtar
men de känner



tomrummet















och de ser oss
lika lite som de ser
sig själva





vad hjälper ekon och reflektioner



















jag förstår
vet att du känner mycket mer
än vad de tror
vet om att du upplever
vibrationer
som många sållar bort



de hör inte



















vi vet
de tar inte in tonerna
in dit där man känner
















men de funderar
undrar hur världen ser ut ifrån
där du upplever







tänk alla dofter de missar
alla smaker som
de tar för givet











förlåt mig
för jag går vilse mellan världarna ibland



men jag lyssnar
känner din smärta
















sch…
de hör inte
















de andra
de får göra det de själva förmår








vi lyssnar till varandra
vi hör
allt det där vackra






vi ser varandra




Fri vers av Marlene Anna Linnéa
Läst 504 gånger
Publicerad 2011-12-25 02:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marlene Anna Linnéa
Marlene Anna Linnéa