Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En komplicerad tanke

Varför rasar det - när det borde byggas upp?

Varför är det så mycket lättare att förstöra än att hela?

Denna värld känns upp och nervänd. Söker svar - men hittar dem inte.

Har jag missat något? Mitt i allt detta hjälplösa bråte.

Vem vet?




Fri vers av Sylwia
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-23 08:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ibland behövs ett eller flera ras innan något nytt och bättre kan byggas upp. Under vägens gång, ha tålamod och tilltro till att det ur det som raserats spirar något bra! Kram!
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Sylwia