Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hör av dej då



ring mej sen

när din dotter inte längre
ligger mellan oss i sängen

när du kan vara vuxen och visa
henne gränser och konsekvenser


hör gärna av dej
när du kan äta middag utan
att svara i telefon för att hon
vill färga håret

när hon inte längre får makt
att påverka hela vår tillvaro

när hon lärt sig att man inte kan
få all tid och uppmärksamhet
alla dygnets timmar

eller titta in
när jag och mina barn också
ryms i både ditt och hennes liv

min övertygelse är att det borde fungera
varför kan du då annars bara få
en självklar plats hos mej och mina fyra barn

du och jag är vuxna
vi sätter gränser och skapar förutsättningar
vi utgår från den faktiska verkligheten

barnen följer med
ser
lär sig


ring mej då

i så fall




Fri vers av bitch
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-23 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitch