Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev nu och lev här


Dagarna kommer
och dagarna går
tiden försvinner
sekunder blir år

Vi lever just nu
inte då, inte sen
och stunden du har
kommer aldrig igen

Var rädd om dig själv
och dem du har kär
tag vara på stunden
lev nu och lev här







Bunden vers (Rim) av Bringebruden
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-23 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bringebruden
Bringebruden