Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppfull


Som när första snödroppens knopp
stilla vajar
i en fortfarande snötäckt rabatt


Som när isen sjunger och havet kluckar
under dess yta
då en lång och kall vinter ger vika


Som när himlen plötsligt spricker upp
och solen lyser
efter dagar av mörker med molntäckt sky


Som när regnbågen magiskt skimrar
i all sin prakt
då skyfall och oväder dragit bort



Så fylls själen med ro
och hjärtat med glädje
när hoppets låga tänds







Fri vers av Bringebruden
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-23 13:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varm och hoppfull. Fint skrivet!

"Så fylls själen med ro
och hjärtat med glädje
när hoppets låga tänds"
2011-10-04

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert. =)
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Bringebruden
Bringebruden