Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om så bara för inatt.

 

 

Jag skulle göra allt
för att ha möjligheten att
torka bort dina
krokodiltårar
från dina ömma kinder.

Jag skulle flyga jorden runt
bara för att
kunna
rädda dig
inatt.

För inatt hänger du
med kroppen över kanten
med fötterna på marken
och funderar på att hoppa över.
För livet var inte rättvist,
precis som de sa i reklamen.

Så låt mig rädda dig,
torka bort de tårar du byggt upp 
av
förtvivlan och misär.

Jag vill torka bort dina tårar
och krama dig hel,
om så bara för inatt,
vill jag krama dig hel.




Fri vers av entusiasm
Läst 244 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-23 15:02



Bookmark and Share


  Zelogath
Mycket fint!
En kram kan göra mycket
Kan stilla det mest skälvande av hjärtan
2011-10-05

    ej medlem längre
Väldigt vackert!
*applåderar*
2011-09-23

  Fru Intighet
Åh, så vackert!
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm