Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle aldrig vilja se dig igen


gå bara härifrån
snälla
skulle helst aldrig
vilja se dig igen

men vad gör man
när man måste

som att rymma
hemifrån när man
är tretton

blir liksom ändå
att man går hem
innan natten

som en jävla
hemtjänst-städerska
som blandar ihop
dina pappershögar
din roman
som du glömt att
sidnumrera

jag skulle
aldrig vilja
se dig igen

skrev hon som svar
på mitt senaste mail
där jag tillkännagav
att jag fortfarande
älskade henne

samtidigt

tål inte dig
typ som vampyrer
och solljus

en sockerchockad
diabetiker

jag skulle helst
aldrig vilja se dig heller

men vad fan
gör man
när man måste...














Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-25 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP