Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han, Maggio och jag

Han ringde mig nyss, från Maggios spelning

Hon sjöng "Jag vet allt om dig... för du har varit min"

Jag grät som ett fån och saknade honom så det gjorde ont




Fri vers av RD_
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-23 20:36



Bookmark and Share


  Hannah Norman
Fint skrivet!
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

RD_