Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter stormen



när stormen

bedarrat

infinner sig

lugnet

en tystnad

större än

tystnaden

att vila i

en rofylld

klar himmel

omsluter

jorden

frid råder

med lugna

andetag

i stillhet







Fri vers av Bringebruden
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-24 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bringebruden
Bringebruden