Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget.

Jag känner inget längre
Absolut inget.

Det är tomt.

Inget förvånar
Eller gör mig besviken
För jag känner inget längre.

Jag hatar denna känslan
Tomheten
Likgiltigheten
Bristen på känslor.

Jag hatar det
Och skulle göra allt
Bara för att få känna något.

Exakt vad som helst
(Kan jag inte bara få gråta lite?)




Fri vers av tillfällighet
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-25 01:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen mig så mycket.
Bra dikt.
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet