Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskning.

Hör att du viskar
Förstår att det är sanningen
Världen rör sig
Medan vi är alldeles stilla.




Fri vers av tillfällighet
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-25 01:33



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
fin
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet