Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släktkalas

Släktkalas
människor
som inte
valt varandra
försöker hitta
saker som förenar


©Ann Nehlin






Fri vers av ADI Nehlin
Läst 342 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-09-25 10:58



Bookmark and Share


    tramp
som en firmafest då alltså ! :-))
2011-10-06

    Birgersdotter VIP
Så mitt i prick...
2011-09-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Släktkalas
väl beskrivet
hur det går och är
med släkten i livet
i klivet... .. .
2011-09-25

  Ninananonia VIP
Så kan det kännas... livet är att lära.. :)

kanske känner ni varandra från tidigare liv.. :)
2011-09-25

  Anna*
Precis så - du har slagit huvudet på spiken!
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

ADI Nehlin