Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hidcote blue

 

dagen dämpades

himlen tycktes närmare

marken, oss och

 

jag orkade igen

 

och vägarna vi gick

vindlade vackra

 

insekter stod som lågor

runt mitt hår där ni

stuckit lavendel

 

jag älskar er över allt

jag älskar er överallt




Fri vers av molly crayons
Läst 413 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-25 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons