Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2011.....


Höstpotpourri


På en gråslipad klippa vid vattnet
en kväll i september
står jag fri i livet

jag andas doften av havet
bärs av hoppet
och värms av en sommar
som vägrar släppa taget

en sorg och ett svart år
bränner
bakom hjärtat

men i munnen
har jag en len söt smak av framtiden





Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-25 20:27



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Wow...en skön och salig blandning av sånt som varit och sånt som kan bli, snyggt nedpräntat.
2011-10-02

  Larz Gustafsson VIP
Suveränt.
Kan verkligen ta till mig detta.
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP