Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
CW 26/9-11


Soffpotatis

Jag hatar att leva mitt liv såhär
Jag vill men i min egen takt
Göra när jag vill göra
Inte göra när jag vill göra annat

Var ligger min balans
mellan lycka och ansvar

Två ICA-kassar
en fylld med måsten och en med imorgon En fylld med magsyra och Omeprazol
den andra med lycka En fylld med självförtroende och stoltheter
en fylld med lättja

Chipspåsarna ligger tomma fula anti-diplom där nomineringarna lyder: "Förvaras ej i solen" eller "Odlad på äkta potäter"




Fri vers av Caroline Lind
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-26 21:09



Bookmark and Share


  Kalle.O
Gillar!
2011-10-12

  Shininkagemusha
"Två ICA-kassar
en fylld med måsten och en med imorgon En fylld med magsyra och Omeprazol"

Extra snygga rader.
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Caroline Lind
Caroline Lind